Is vrijwilligerswerk iets voor jou

We kunnen al rekenen op een kleine fantastische ploeg vrijwilligers, maar extra handen zijn altijd welkom! Tijd én goesting? Weinig tijd maar toch veel goesting? We vinden altijd wel een taak die bij je past. Dus niet aarzelen, gewoon doen. Zet mee je schouders eronder om deze kwetsbare jongeren te ondersteunen!
wil je helpen?

    • Misschien ben jij wel een enthousiaste huiswerkbegeleider die kinderen kan ondersteunen bij het maken van huistaken en hen kan voorbereiden op toetsen?
    • Of ben jij eerder een bekwame chauffeur die graag onderweg is en vooral ook oog heeft voor veiligheid?
    • Ben je een grote dierenvriend en vind je het een fijn idee om met jouw huisdier te gaan wandelen samen met één van onze jongeren?
    • Kan jij als de beste entertainen, leuke activiteiten verzinnen en heb je nog wat vrije tijd tijdens één van de schoolvakanties?
    • Het kan ook zijn dat jij een creatieve duizendpoot of sportfanaat bent die zich één of meerdere dagen en/of avonden in het schooljaar of vakanties vrij kan maken om met enkele jongeren een activiteit te doen?

Wat telt is je motivatie, dat je een betrouwbaar iemand bent en heel graag iets wil betekenen voor onze werking!

Neem gerust contact op!
Voel je je geroepen?
We zijn regelmatig op zoek naar vrijwilligers voor specifieke taken.
Vacatures daarvoor kan je steeds terugvinden via ons profiel
Zijn er geen openstaande vacatures of zou je ons liever op een andere manier ondersteunen? Dan kan je ons steeds een bericht met je motivatie sturen op het e-mailadres: vrijwilligers@jeugdzorg.be


 

vzw Jeugdzorg is een private organisatie erkend door het Vlaams Agentschap Opgroeien.

Wij bieden meerdere hulp- en dienstverleningsvormen aan ter ondersteuning van kwetsbare opvoedings- en leefsituaties in de regio’s Gent en Aalst.

 

vzw Jeugdzorg
Weefstraat 30
9810 Eke (nazareth)
Tel: 09 282 71 44
Fax: 09 261 55 99
Email: info@jeugdzorg.be

directie
Anja Ameryckx - algemeen directeur
Dirk Cauwels - administratief directeur
Email: directie@jeugdzorg.be
- Remote-Platform -